Maggi beloofd: De meest malse en gekruide kip die je ooit zelf hebt gemaakt! En dat zonder boter of olie.
En ik moet zeggen... ze zijn hier goed in geslaagd!
Het principe is simpel. Er zijn 4 smaken om uit te kiezen:
- Zongerijpte tomaat
- Knoflook fijne kruiden
- Paprika Peterselie
- Mediterrane kruiden
- Zongerijpte tomaat
- Knoflook fijne kruiden
- Paprika Peterselie
- Mediterrane kruiden
In de verpakking zitten 4 Papyrus vellen, elk voor 1 kipfilet.
Je verwarmd een koekenpan een paar minuten voor op het fornuis. Je legt de kipfilets tussen de vellen en drukt ze goed aan.
Zet het vuur laag en leg de Papyrus-kipfilets in de pan. Na 10-15 even omdraaien en de andere kant bakken.
Je verwarmd een koekenpan een paar minuten voor op het fornuis. Je legt de kipfilets tussen de vellen en drukt ze goed aan.
Zet het vuur laag en leg de Papyrus-kipfilets in de pan. Na 10-15 even omdraaien en de andere kant bakken.
Let op! De verpakking gaat uit van kipfilets van 150 gram. De kipfilets die ik heb gebruikt waren 200 gram en die heb ik aan beide kanten 15-20 minuten gebakken.
Het eindresultaat is heerlijk en zoals beloofd: een malse en kruidige kipfilet!
In combinatie met de rösti-rondjes uit de Airfryer en de snijboontjes een gezonde en makkelijke maaltijd!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten