Een origineel en snel gemaakt feestelijke hapje!
Ook lekker bij de paasbrunch of als amuse bij een etentje.
Wat heb je nodig?
- Carpaccio (kies voor de variant met dressing, kaas en pijnboompitten)
- Sla mix
- Zongedroogde tomaten
- Touw of lint
- Carpaccio (kies voor de variant met dressing, kaas en pijnboompitten)
- Sla mix
- Zongedroogde tomaten
- Touw of lint
Snijd de sla, tomaat, kaas klein en meng in een kom door elkaar met de pijnboompitten en dressing.
Leg 1 plak carpaccio op een bord, vul dit met een klein beetje mengsel en vouw dicht tot een zakje. Knoop het zakje dicht met het touw.
Leg 1 plak carpaccio op een bord, vul dit met een klein beetje mengsel en vouw dicht tot een zakje. Knoop het zakje dicht met het touw.
Tijd voor het feestje! En.. eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten