Ik ben dol op Bruschetta kruidenmix en gebruik het vaak als sausvervanger bij pasta.
Vandaag heb ik een vegetarische pasta gemaakt. Hoewel ik graag vlees eet, vind ik dat het niet iedere dag nodig is. En als je voldoende groente gebruikt, mis je het niet eens!
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten voor 2 personen:
- Pasta (150 gram)
- Olie (ik heb olie met zongedroogde tomaat gebruikt)
- Paprika (vandaag heb ik 2 rode puntpaprika's gebruikt)
- Ui
- Courgette
- Champignons (250 gram)
- Groente bouillonblokje
- Geraspte kaas
- Bruschetta kruidenmix
- Peper/zout
- Pasta (150 gram)
- Olie (ik heb olie met zongedroogde tomaat gebruikt)
- Paprika (vandaag heb ik 2 rode puntpaprika's gebruikt)
- Ui
- Courgette
- Champignons (250 gram)
- Groente bouillonblokje
- Geraspte kaas
- Bruschetta kruidenmix
- Peper/zout
Kook de pasta met het bouillonblokje (zie de tijd op de verpakking). Snijd de groenten klein en bak met de olie in een wok- of hapjespan. Voeg, zodra de groenten zacht worden, peper, zout en een flinke eetlepel Bruschetta toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg eventueel een beetje water toe.
Giet de pasta af zodra deze klaar is en voeg bij de groenten. Even goed mengen, opscheppen en afmaken met een beetje geraspte kaas en dan... Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten