Neem eens een andere rijst! Risotto lijkt ingewikkeld, maar het is heel makkelijk om te maken en binnen 30 minuten heb je een heerlijk gerecht op tafel staan.
Ingrediënten:
- Olijfolie of zonnebloemolie (ik heb sesamolie gebruikt)
- Risottorijst
- Champignons of kastanjechampignons
- Ui
- Kipfilet (in blokjes)
- Peper/zout (en eventueel kipkruiden)
- Bouillonblokje (groente of bospaddestoelen)
- Olijfolie of zonnebloemolie (ik heb sesamolie gebruikt)
- Risottorijst
- Champignons of kastanjechampignons
- Ui
- Kipfilet (in blokjes)
- Peper/zout (en eventueel kipkruiden)
- Bouillonblokje (groente of bospaddestoelen)
Kook de risottorijst zoals op de verpakking staat aangegeven (doe er ook een bouillonblokje bij). Intussen kun je de ui en champignons snijden en daarna bakken met een beetje olie in een wok- of hapjespan. Voeg vervolgens de kipblokjes toe (voor extra smaak kun je kipkruiden gebruiken).
Vergeet niet af en toe in de risottorijst te roeren! Zodra de rijst al het vocht heeft opgenomen, doe je deze bij de groenten en kip in de pan. Even goed roeren en dan... Eet smakelijk!
Vergeet niet af en toe in de risottorijst te roeren! Zodra de rijst al het vocht heeft opgenomen, doe je deze bij de groenten en kip in de pan. Even goed roeren en dan... Eet smakelijk!
Vegetarisch? Vervang de kip door verschillende champignons/bospaddestoelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten