Bereidingstijd: < 15 minuten
Oventijd: 15-20 minuten
Als je deze pizza hebt gegeten, wil je nooit meer een diepvriespizza! Een pizza van zelfgemaakt deeg is natuurlijk nog lekkerder, maar je hebt niet voor niks zin in "fast food". Dat gaan we dus nog een andere keer doen!
Ik gebruik kant-en-klaar pizzadeeg incl. een potje tomatensaus (uit het koelschap van de supermarkt). De hoeveelheid komt overeen met 2 diepvriespizza's.
Verwarm de oven voor zoals beschreven staat op de verpakking.
Pak een bakplaat en rol het deeg uit. Er zit al bakpapier onder, handig!
Verspreid de tomatensaus met een lepel over het deeg. En dan de toppings. Beleg de pizza met al je favoriete ingrediënten.
Pak een bakplaat en rol het deeg uit. Er zit al bakpapier onder, handig!
Verspreid de tomatensaus met een lepel over het deeg. En dan de toppings. Beleg de pizza met al je favoriete ingrediënten.
Ingrediënten van deze pizza:
- Ui
- Paprika
- Champignons
- Tomaat
- Artisjokharten
- Ansjovis
- Salami
- Geraspte kaas
- Ui
- Paprika
- Champignons
- Tomaat
- Artisjokharten
- Ansjovis
- Salami
- Geraspte kaas
Doe je pizza 15 tot 20 minuten in de oven en dan... Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten