Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten:
- Spaghetti
- Gehakt
- Ei
- Beschuit (of paneermeel)
- Tomatenblokjes (uit blik)
- Paprika
- Ui
- Knoflook
- Italiaanse kruiden
- Gehaktkruiden
- Olie
- Peper/zout
- Bouillonblokje
- Spaghetti
- Gehakt
- Ei
- Beschuit (of paneermeel)
- Tomatenblokjes (uit blik)
- Paprika
- Ui
- Knoflook
- Italiaanse kruiden
- Gehaktkruiden
- Olie
- Peper/zout
- Bouillonblokje
Zet ruim water op en kook de spaghetti met het bouillonblokje.
Snijd de ui, knoflook en paprika klein en bak met een beetje olie in een wok- of hapjespan. Voeg de tomatenblokjes en wat Italiaanse kruiden toe en laat zachtjes koken met de deksel op de pan.
Meng in een kom het gehakt met een beschuit, ei, gehaktkruiden en Italiaanse kruiden. Rol hier balletjes van en bak deze in een aparte pan.
Voeg de spaghetti bij de saus, serveer met de gehaktballetjes en dan... Eet smakelijk!
Snijd de ui, knoflook en paprika klein en bak met een beetje olie in een wok- of hapjespan. Voeg de tomatenblokjes en wat Italiaanse kruiden toe en laat zachtjes koken met de deksel op de pan.
Meng in een kom het gehakt met een beschuit, ei, gehaktkruiden en Italiaanse kruiden. Rol hier balletjes van en bak deze in een aparte pan.
Voeg de spaghetti bij de saus, serveer met de gehaktballetjes en dan... Eet smakelijk!
Ook lekker met geraspte kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten