zaterdag 12 maart 2016

Test&Try: Maggi Braad Stomen Piri Piri

Maggi beloofd: Malse en sappige kip zonder dat je boter of olie gebruikt. Door de combinatie van braden en stomen in een braadzak wordt de kip extra mals en trekt de pittige Piri Piri smaak tot diep in de kip. Lekker makkelijk smullen.
Lekker makkelijk smullen... dat klopt! Je verwarmt de oven voor en doet de kippenpoten met de kruiden in de braadzak. Dan even voorzichtig schudden en met een ovenschaal eronder in de oven. Na een uur heb je heerlijke malse kippenpoten! De smaak is heerlijk, maar heel Piri Piri is het niet.
Gelukkig hebben ze ook andere smaken (Smokey Chicken, Rozemarijn Knoflook, Mexicaans, Provencaal, Knoflook en Paprika) en een vis variant!
Wat mij betreft een handig en makkelijk product.
Je kunt de braadzakken ook los kopen en je ingrediënten zelf kruiden. Daarvan volgt binnenkort een recept!
Let op:
Zit er een gaatje in de braadzak? Het effect zal dan verloren gaan. De zak moet bol gaan staan in de oven. Zet de ovenschaal met braadzak daarom ook onderin en in het midden van de oven, zodat de braadzak de oven niet raakt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten