Bereidingstijd: < 30 minuten
Oventijd: 15 minuten
Ingrediënten:
- Tortillawraps
- Gehakt
- Gehaktkruiden
- Ui
- Knoflook (1 teentje)
- Tomatenblokjes uit blik
- Paprika
- Courgette
- Kidneyboontjes
- Mais
- Chilipoeder
- Geraspte kaas
- Tortillawraps
- Gehakt
- Gehaktkruiden
- Ui
- Knoflook (1 teentje)
- Tomatenblokjes uit blik
- Paprika
- Courgette
- Kidneyboontjes
- Mais
- Chilipoeder
- Geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak het gehakt rul in een wok- of hapjespan met gehaktkruiden en een uitgeperst teentje knoflook. Snijd de ui, paprika en courgette in kleine stukjes en bak even mee. Voeg de tomatenblokjes, kidneyboontjes en mais toe.
Laat de saus een paar minuten koken en indikken. Breng op smaak met chilipoeder (let op, gebruik niet te veel, tenzij je van pittig eten houdt).
Laat de saus een paar minuten koken en indikken. Breng op smaak met chilipoeder (let op, gebruik niet te veel, tenzij je van pittig eten houdt).
Leg een stuk bakpapier op een bakplaat. Begin met een tortilla en leg hierop een schep saus. Zorg dat de tortilla goed bedekt is en bouw op deze manier je taart verder op. Versier de bovenste laag met geraspte kaas. Zet de taart 15 minuten in de oven en dan... Eet smakelijk!
Lekker met ijsbergsla of een salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten