De combinatie van deze groenten en kruiden vind ik heerlijk en met een pasta kun je er een mooi gerecht van maken. Vandaag heb ik gekozen om er kabeljauw bij te bakken, maar met kipfilet is dit ook een heerlijk gerecht!
Bereidingstijd: < 30 minuten
Ingrediënten:
- Pasta
- Kabeljauw (of kipfilet)
- Viskruiden (of kipkruiden)
- Venkel
- Champignons
- Ui
- Basilicum
- Olie (ik heb basilicumolie gebruikt)
- Peper/zout
- Bouillonblokje
- Pasta
- Kabeljauw (of kipfilet)
- Viskruiden (of kipkruiden)
- Venkel
- Champignons
- Ui
- Basilicum
- Olie (ik heb basilicumolie gebruikt)
- Peper/zout
- Bouillonblokje
Kook de pasta in ruim water met een bouillonblokje.
Snijd de ui, venkel, champignons en basilicumblaadjes klein en bak met een beetje olie in een wok- of hapjespan. Voeg als laatste de kabeljauw met viskruiden (of kipfiletblokjes) toe. Zodra de kabeljauw gaar wordt, kun je er makkelijk met je spatel stukjes van maken.
Giet de pasta af en doe deze bij de groenten en vis. Breng op smaak met peper en zout, even goed mengen en dan... Eet smakelijk!
Snijd de ui, venkel, champignons en basilicumblaadjes klein en bak met een beetje olie in een wok- of hapjespan. Voeg als laatste de kabeljauw met viskruiden (of kipfiletblokjes) toe. Zodra de kabeljauw gaar wordt, kun je er makkelijk met je spatel stukjes van maken.
Giet de pasta af en doe deze bij de groenten en vis. Breng op smaak met peper en zout, even goed mengen en dan... Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten