Bereidingstijd: < 20 minuten
Oventijd: 30 minuten
Ingrediënten (voor 2-3 personen):
- Lasagnebladen verdi
- Verse spinazie
- Ui
- Courgette
- Champignons
- Passata (500 gram gezeegde tomaten)
- Olie
- Italiaanse kruiden
- Peper/zout
- Geraspte kaas
- Lasagnebladen verdi
- Verse spinazie
- Ui
- Courgette
- Champignons
- Passata (500 gram gezeegde tomaten)
- Olie
- Italiaanse kruiden
- Peper/zout
- Geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de ui, courgette en champignons in stukjes en bak met een beetje olie in een wok- of hapjespan.
Voeg een scheutje water toe en de spinazie. Schenk de passata in de pan zodra de spinazie geslonken is.
Laat de saus 5 minuten rustig koken en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden.
Voeg een scheutje water toe en de spinazie. Schenk de passata in de pan zodra de spinazie geslonken is.
Laat de saus 5 minuten rustig koken en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden.
Vet een ovenschaal in. Begin met een laagje saus met daarop lasagnebladen. Herhaal tot de schaal vol is, maar zorg er voor dat er saus bovenop ligt. Strooi hier geraspte kaas op.
Zet de lasagne 30 minuten in de oven en dan... Eet smakelijk!
Niet vegetarisch? Ook lekker met spekjes!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten