Een chili met vis! Je kunt de vis wel vervangen door gehakt voor een traditionele chili con carne.
Bereidingstijd: < 30 minuten
Ingrediënten:
- Witte vis (ik heb pangasius gebruikt)
- Viskruiden
- Bonen (bijvoorbeeld bruine-, witte- of kidneybonen of een combinatie)
- Blik tomatenblokjes
- Blikje tomatenpuree
- Paprika
- Courgette
- Ui
- Knoflook
- Chilipoeder
- Peper/zout
- Olie
- Boter
- Witte vis (ik heb pangasius gebruikt)
- Viskruiden
- Bonen (bijvoorbeeld bruine-, witte- of kidneybonen of een combinatie)
- Blik tomatenblokjes
- Blikje tomatenpuree
- Paprika
- Courgette
- Ui
- Knoflook
- Chilipoeder
- Peper/zout
- Olie
- Boter
Snijd de groenten klein en bak met een beetje olie en de knoflook in een wok- of hapjespan. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en de bonen toe en roer goed door. Breng op smaak met chilipoeder, peper en zout. Laat met de deksel op de pan zachtjes koken.
Wrijf de vis in met viskruiden. Smelt boter in een koekenpan en bak hierin de vis. Serveer samen met de chili en dan... Eet smakelijk!
Een lekkere toevoeging bij Chili con pescado en Chili con carne: ananas!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten