maandag 4 april 2016

Mexicaanse ovenschotel met tortillachips

Een heerlijke ovenschotel met een krokante korst van stukjes tortillachips en geraspte kaas.
Bereidingstijd: 20 minuten
Oventijd: 20 minuten
Ingrediënten:
- Gehakt
- Tortillachips (neem een lekkere smaak!)
- Tomatenblokjes uit blik
- Kidneyboontjes
- Mais
- Paprika
- Courgette
- Ui
- Knoflook
- Chilipoeder
- Geraspte kaas
- Peper/zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak het gehakt rul in een wok- of hapjespan met peper en zout. Snijd de knoflook, ui, paprika en courgette klein en bak mee. Voeg de kidneyboontjes, mais en tomatenblokjes toe en roer goed door. Breng op smaak met chilipoeder.
Crunch de tortillachips tot kleine stukjes.
Doe het groenten in een ovenschaal en bedek met de tortillachips. Strooi hier geraspte kaas overheen, zet 20 minuten in de oven en dan... Eet smakelijk!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten