Wat heb je nodig?
- IJsblokjeshouder
- Chocoladereep (200 gram)
- Fruit (ik heb ananas gebruikt)
- Chocoladereep (200 gram)
- Fruit (ik heb ananas gebruikt)
Smelt de chocolade au bain-marie.
Snijd het fruit in stukjes en doe deze in de ijsblokjeshouder. Vul de vakjes verder met de gesmolten chocolade. Zet je bonbons in de koelkast zodat de chocolade hard wordt. Na 2 uur zijn je bonbons klaar!
Snijd het fruit in stukjes en doe deze in de ijsblokjeshouder. Vul de vakjes verder met de gesmolten chocolade. Zet je bonbons in de koelkast zodat de chocolade hard wordt. Na 2 uur zijn je bonbons klaar!
Je kunt natuurlijk variëren met melk, puur of witte chocolade en ook qua fruit zijn er eindeloze variaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan aardbei, framboos of kiwi.
Zo heb je snel en gemakkelijk een lekkere fruitbonbon voor bij de koffie of thee. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten