Super makkelijk en vreselijk lekker, deze zelfgemaakte kaneelrolletjes.
Bereidingstijd: 15 minuten
Oventijd: 15 minuten
Oventijd: 15 minuten
Wat heb je nodig?
- Croissantdeeg
- Kaneel
- (Licht)bruine basterdsuiker
- Ei
- Glazuur
- Croissantdeeg
- Kaneel
- (Licht)bruine basterdsuiker
- Ei
- Glazuur
Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van het croissantdeeg.
Rol het deeg uit. Meng in een schaaltje het ei, 4 eetlepels basterdsuiker en een eetlepel kaneel tot een gladde massa. Smeer dit (met een eetlepel) uit over het croissantdeeg.
Snijd het deeg in repen van 1,5-2 centimeter en rol ze op. Leg de rolletjes op een bakplaat met bakpapier en bak in de oven voor ongeveer 15 minuten.
Zodra de kaneelrolletjes klaar zijn, haal je ze uit de oven om iets af te koelen. Ondertussen kun je het glazuur klaarmaken. Dit moet 5 minuten in heet water zacht worden.
Leg de rolletjes op de schaal waarop je ze wilt serveren en giet hier (voorzichtig) het warme glazuur overheen en dan... Eet smakelijk!
Leg de rolletjes op de schaal waarop je ze wilt serveren en giet hier (voorzichtig) het warme glazuur overheen en dan... Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten