maandag 4 april 2016

Aardbeientompoucen

Met slechts 5 ingrediënten maak je deze heerlijke aardbeiengebakjes: 
- Bladerdeeg
- Mix voor banketbakkersroom
- Aardbeien
- Poedersuiker
- Water
Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van het bladerdeeg.
Snijd of knip het bladerdeeg in de gewenste vorm. Zorg dat je 2 plakjes van dezelfde grootte hebt voor elke tompouce die je wilt maken.
Leg de bladerdeegplakjes op een bakplaat met bakpapier en bak in de oven voor ongeveer 15 minuten. Laat even afkoelen.
Mix de banketbakkersroom met het water in een beslagkom. Zet de kom in de koelkast zodat de room kan opstijven (minimaal 5 minuten).
Snijd de aardbeien in stukjes. Leg een flinke schep room op een bladerdeegplakje. Beleg met stukjes aardbei, met hier bovenop een klein schepje room. Druk hierop voorzichtig een nieuwe plak bladerdeeg. Bestrooi met poedersuiker en dan... Eet smakelijk!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten